Projekbeskrivelse

VINKEL-HUS – 140M² – HORNSHØJ

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE
PRIS 2.897.000,-
TYPE VINKELHUS
BOLIGAREAL 140m²

BOOK MØDE

Er du interesseret i et klima venligt hus, så vil vi meget gerne høre om dine drømme.

BOOK MØDE

140 m2 vinkelhus

Spændende vinkler samt mulighed for en kreativ og anderledes indretning. Det er nogle af kendetegnende ved vores vinkelhus.

Husets 140 m2 er udnyttet til fulde, så du får et særdeles velindrettet og funktionelt vinkehus med plads til hele familien. Når du træder ind i huset, træder du ind i en entré, der er forbundet med et bryggers. Herfra går du videre ind i køkken-alrummet, der er husets hjerte. Fra køkken-alrummet kan du gå ind i den store stue, hvor der er udgang til en terrasse. Huset har samtidig to værelser, et soveværelse, et kontor og to badeværelser. Til huset hører en carport og et depot.

Få kvalitetsløsninger til en værdi af 300.000 kr.
Når du køber et Klimahus, køber du et hus, der består af kvalitetsmaterialer og kvalitetsløsninger. Vi bygger faktisk med så høj kvalitet, at der i et Klimahus på forhånd er lavet tilvalg for 300.00 kr. Det er selvfølgelig inkluderet i prisen. Standard i et Klimahus er bl.a. solcelleanlæg, Velfac trelags lavenergivinduer og -døre, komplet indbygningstoilet med sæde og bruseløsning fra Unidrain og kvalitetsarmaturer fra Cassøe, valgfri tagtype og betaling ved overtagelse. Se alt, hvad du får med, når du køber et Klimahus her.

Huset kan også fås i andre modeller. Tag et kig på vores forskellige hustyper. Du kan også kontakte os for at få et tilbud.

LÆS MERE OM HUSET

VINKEL-HUS – 140M²
HORNSHØJ

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

VI VIL GERNE MØDES MED DIG


    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.