Projekbeskrivelse

BOKSHUS, 145M² – HORNSHØJ

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE
PRIS 2.721.750,-
TYPE BOKSHUS
BOLIGAREAL 145m²

BOOK MØDE

Er du interesseret i et klima venligt hus, så vil vi meget gerne høre om dine drømme.

BOOK MØDE

145 m2 bokshus

Vores firkantede bokshus giver dig uendelige muligheder for spændende indretning. Bokshuset er samtidig let at placere på de fleste byggegrunde, og det kan vendes på den mest optimale måde i forhold til udsigt, sol, læ og privatliv.

Husets centrale rum er det store køkken/alrum og stue i ét. Huset har derudover et skønt soveværelse med tilhørende walk-in closet og badeværelse, to rummelige værelser, endnu et badeværelse, et bryggers og en entré. Til huset hører en carport med et depot.

Et hus fuld af kvalitetsløsninger
Ligesom alle vores øvrige huse er huset arkitekttegnet og opført med nogle af de nyeste teknikker inden for varmeforsyning. På huset er anlagt et 2kW stort solcelleanlæg, hvilket resulterer i et meget lavt forbrug på el og varme. Derudover har huset et effektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding på både luft og vand, hvilket gør det til en rigtig god investering.

Huset har også en masse andre kvalitetsløsninger. Du får faktisk løsninger for ca. 300.000 kr. med i prisen, f.eks. A2020 energimærkning, valgfri tagtype, HTH køkken, Velfac trelags lavenergivinduer og -døre og meget mere. Se mere om kvalitetsløsningerne i et Klimahus her.

Er det her ikke lige dit drømmehus? Huset fås i andre modeller. Tag f.eks. et kig på forskellige hustyper eller kontakt os for at få et tilbud.

LÆS MERE OM HUSET

BOKSHUS – 155M²
HORNSHØJ

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

VI VIL GERNE MØDES MED DIG


    Ofte kan det være en fordel at sætte ord på alle tankerne.

    Derfor er du også altid velkommen til at booke et møde med en af vores dygtige
    byggerådgivere fra netop dit område.