Byg nyt

Vores klima

Vægten 6, 7500 Holstebro

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

Funktionelt længehus i børnevenligt område

På Vægten 6 ligger en rigtig familievilla i et børnevenligt område. Huset er et projekthus*, har en yderst gennemtænkt planløsning og er fuld af kvalitetsløsninger.

God værelsesplads

Huset er i alt 158 m2, og derudover hører der til huset 43 m2 sammenbygget carport, 8 m2 depotrum og 3 m2 cykelparkering. Fra carporten kan du gå tørskoet ind i huset. Det første rum du kommer ind i er husets entré, hvorfra der er adgang til det ene af husets to badeværelser. Entréen munder ud i en fordelingsgang med ovenlysvinduer. Gangen giver adgang til et bryggers, der har tørretumbler og vaskemaskine, tre gode værelser samt et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. Husets hjerte er det dejlige køkken-alrum, der er hele 43 m2. I køkken-alrummet er der et viktualierum/depot, og der er adgang til en hyggelig stue og en overdækket terrasse på 19 m2.

Energimærkning A2020
Huset opfylder bygningsklasse 2020. Det betyder, at det lever op til de skrappeste krav til energiforbrug og indeklima. Standard i huset er mekanisk ventilation og solceller. Der laves samtidig individuel tæthedsprøve (Blower Door Test) og energimærke.

Nybyggerkvarter i det nordvestlige Holstebro

Huset er placeret i Hornshøj, der er et nybyggerkvarter i det nordvestlige Holstebro. Der er blot omkring 3 km til Holstebro centrum, hvorfor du har mange faciliteter tæt på. Inden for cykelafstand er der flere skoler, mens der er kort afstand til indkøb og gode muligheder for offentlig transport. Der er tilmed blot ca. 4 km til tilkørslen til motorvejen. Holder du af at gå ture i naturen, er området også lige noget for dig. Der findes nemlig flere dejlige naturområder tæt på.

* Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

3.275.000

Type

Længehus

Boligareal

158 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Vægten 6, 7500 Holstebro

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus