Byg nyt

Vores klima

Vægten 2, 7500 Holstebro

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

Familiehus på 175 m2 med god værelsesplads

Vores projekthus* på Vægten 2 er et vinkelhus på 175 m2. Huset er oplagt til en børnefamilie, da det har god værelsesplads, samtidig med at alle kvadratmetre er udnyttet til fulde.

Velindrettet planløsning med god værelsesplads

Fra den tilhørende carport træder du tørskoet ind i husets bryggers, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset kommer du ind i en fordelingsgang, hvor der er adgang til tre værelser og et badeværelse. Fordelingsgangen munder ud i køkken-alrummet, der har viktualierum. Fra køkken-alrummet kan du gå ind i husets stue samt soveværelse, der har eget badeværelse og walk-in closet. Huset har samtidig en terrasse, som du kan komme ud på fra både stue og køkken-alrum.

Til huset hører en carport på 51 m2, 9 m2 integreret depot/redskabsrum og 4 m2 overdækning.

Lavenergihus med energimærke A2020
Huset er et lavenergihus, og det betyder, at det bruger mindre energi til opvarmning end andre huse. Huset opfylder bygningsklasse 2020, og det lever derfor op til de skrappeste krav til indeklima og energiforbrug. Huset er som standard udstyret med solceller og mekanisk ventilation. Der laves individuel tæthedsprøve (Blower Door Test) samt energimærke.

Nybyggerkvarter i det nordvestlige Holstebro

Huset er placeret i Hornshøj, der er et nybyggerkvarter i det nordvestlige Holstebro. Der er blot omkring 3 km til Holstebro centrum, hvorfor du har mange faciliteter tæt på. Inden for cykelafstand er der flere skoler, mens der er kort afstand til indkøb og gode muligheder for offentlig transport. Der er tilmed blot ca. 4 km til tilkørslen til motorvejen. Holder du af at gå ture i naturen, er området også lige noget for dig. Der findes nemlig flere dejlige naturområder tæt på.

* Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

3.495.000

Type

Vinkelhus

Boligareal

175 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Vægten 2, 7500 Holstebro

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus