Byg nyt

Vores klima

Tvillingerne 35, 7500 Holstebro

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

Velindrettet familievilla på 140 m2 - Endnu ikke opført

Vores projekthus* på Tvillingerne 35 er en rigtig familievilla med god værelsesplads, og hvor alle kvadratmetre er udnyttet til fulde. Da huset endnu ikke er opført, kan du være med til at bestemme, hvilke materialer der skal være i huset.

Et hus med god værelsesplads

Det første rum du træder ind i er husets entré. Herfra er der adgang til det ene af husets to badeværelser, et værelse samt et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Entréen munder ud i et dejligt køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. Fra køkken-alrummet kan du træde ind i husets to øvrige værelser samt soveværelset, der har eget walk-in closet og badeværelse.

Til huset hører en carport og et depot.

Energimærke A2020

Ligesom alle vores huse har huset energimærket A2020, og det betyder, at det lever op til de skrappeste krav til indeklima og energiforbrug. Huset er samtidig udstyret med et solcelleanlæg og mekanisk ventilation, og der laves en individuel tæthedsprøve (Blower Door Test).

Nybyggerkvarter tæt på Holstebro centrum

Huset er beliggende i Hornshøj, der er et nybyggerkvarter i det nordvestlige Holstebro. Kvarteret lever op til de fleste familiers behov. Der er kort afstand til indkøb og offentlig transport, mens flere skoler er en cykeltur væk. Du er samtidig tæt på dejlige naturområder, og da Holstebro centrum er blot omkring 3 km væk, kan du nyde godt af byens faciliteter, herunder idræts- og kulturoplevelser for store og små. Det er også nemt at komme på motorvejen, da tilkørslen er ca. 4 km. væk.

* Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

2.995.000

Type

Vinkelhus

Boligareal

140 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Tvillingerne 35, 7500 Holstebro

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus