Byg nyt

Vores klima

Tvillingerne 33, 7500 Holstebro

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

Familievenligt hus med kvalitetsløsninger - Endnu ikke opført

Vores projekthus* på Tvillingerne 33 er en attraktivt familievilla med 5 gode værelser og et køkken-alrum, der samler familien. Du kan selv være med til at bestemme, hvilke materialer der skal være i huset, da det endnu ikke er opført.

Et hus med meget værelsesplads
Huset er i alt 159 m2 og har hele 5 værelser inkl. et soveværelse med eget badeværelse og walk-in closet.

Lige fra du træder ind i huset, er du ikke i tvivl om, at indretningen er yderst gennemtænkt og med tanke på dagens gøremål. I den ene ende af huset er 3 af husets værelser, et badeværelse og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. I den anden ende er et soveværelse med eget badeværelse og walk-in closet, endnu et værelse samt køkken-alrum og stue, der er husets samlingspunkt. Opdelingen mellem stue og køkken-alrum gør, at familien kan være samlet uden, at I nødvendigvis laver det samme. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse.

Et rigtig energivenligt hus med kvalitetsløsninger
Ligesom det er tilfældet for alle vores huse, er huset udstyret med en masse energivenlige løsninger. Det gælder bl.a. solcelleanlæg, mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion, Velfac trelags lavenergivinduer og -døre, og huset har energimærkning A2020.

Til huset hører et isoleret skur og en carport. Her er der plads til to biler, og den giver dig tørskoet adgang til huset.

Nybyggerkvarter tæt på Holstebro centrum

Huset er placeret i det nye villakvarter Hornshøj i det nordvestlige Holstebro. Her er du kun ca. 3 km fra Holstebro centrum, og der er blot omkring 4 km til motorvejstilkørslen. Det er derfor nemt at pendle, hvis du arbejder i en anden by, og da Holstebro er tæt på, kan du nyde godt af byens mange kultur- og idrætsfaciliteter, ligesom der selvfølgelig er indkøb, daginstitutioner, skoler og indkøb tæt på.

* Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

3.375.000

Type

Længehus

Boligareal

159 m²

Åbent hus

Åbent efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Tvillingerne 33, 7500 Holstebro

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus