Byg nyt

Vores klima

Østerlindparken 35, 7400 Herning

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du intresseret i denne bolig så kontakt os her

Gårdhavehus til hele familien

Drømmer du om et gårdhavehus med plads til hele familien? Så bør du kigge med her. Et gårdhavehus er perfekt til familien, som ønsker et hus med flere hyggekroge og fokus på udemiljøet. I det her hus giver gårdhaven f.eks. gode muligheder for hyggeligt samvær på bålpladsen, mens en overdækket terrasse giver gode muligheder for at sidde udenfor i forskellig slags vejr.

Inspirerende planløsning
Huset er på 183 m2 og har tre store værelser, hvoraf to af værelserne har indbyggede skabe. Derudover har huset to badeværelser, et soveværelse med eget badeværelse og skabsarrangement samt et depot og et bryggers med teknikskab. Husets indendørs samlingspunkt er det store køkken/alrum, hvor der er god plads til den store familie og til samvær. Køkken/alrummet leder naturligt videre til en dejlig stue. Fra stue og køkken/alrum er der udgang til en stor overdækket terrasse, som vender mod syd.

Overalt i huset er der gulvvarme, og vinylgulv i stue, køkken/alrum og værelser sikrer minimal vedligeholdelse og et slidstærkt gulv, der er ideelt til den aktive børnefamilie med husdyr.

Til huset hører en carport, hvor der er plads til to biler. For minimal vedligeholdelse er carport og depot beklædt med sort Ivarplank. Huset er opført med Taurus mursten og med ensidig taghældning med tagpap. På carportens tag er der installeret solceller.

Et hus med godt lysindfald
Når du går rundt i huset, kan du ikke undgå at bemærke det gode lysindfald. Gangen, der forbinder værelserne med resten af huset, har f.eks. et godt lysindfald, og når du træder ind i køkken/alrummet, står du i et stort og gennemlyst rum. Udover, at der i køkken/alrum og stue er store vinduespartier, så du er garanteret et behageligt, naturligt lys, er der i køkken/alrummet monteret et 90×120 cm ovenlysvindue med regn sensor over køkken-øen.

En masse kvalitetsløsninger
Overalt i huset bliver du mødt af kvalitetsløsninger. Når vi bygger huse, sørger vi nemlig altid for, at kvaliteten er i top. I det her hus får du bl.a.:
• A2020 energimærkning.
• Fuldautomatisk ventilationsanlæg med varmegenvinding.
• 6kW solcelleanlæg med et 10 kW batteri.
• Luft til vand varmepumpeanlæg.
• HTH-køkken.
• Troldtekt.
• Velfac 200 lavenergivinduer.
• Væghængte toiletter.
• Carport med Ivarplank.
• Gårdhave med bålplads.

Se mere om, hvad du får med i et klimahus.

Østerlindparken – et område med mange faciliteter
Huset er placeret i nybyggerkvarteret Østerlindparken i Lind tæt på Herning. Her er du både tæt på skove og grønne områder, Lind skole, indkøbsmuligheder, daginstitution og busstoppested, samtidig med, at der er kort afstand til motorvejen.

Kontant pris

Solgt

Type

Gårdhavehus

Boligareal

183 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Byg nyt

Vælg den hustype der passer dig og dine behov, og gør det personligt

Book et møde om

Østerlindparken 35, 7400 Herning

Vi er klar til at hjælpe! Book et uforpligtende møde med vores salgs-og byggerådgiver.

Vi er klar til at hjælpe!

Er der noget, der er uklart? Mangler du info om en bestemt hustype? Gode råd, når du skal bygge nyt?
Andet info?
Vi hjælper dig gerne på rette vej.
Skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

Få hjælp til at
komme i hus