Book møde

Bestil katalog

Helstrupbakken 41, Snejbjerg

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret? Så kontakt Sinan Sahin her

Familievenligt vinkelhus på 190 m2

På Helstrupbakken 41 i Snejbjerg finder du vores moderne familiehus, hvor du kan blive selvforsynende på bygningsdriften.

Et hus med en masse at byde på

I huset entre bliver du mødt af en gang, der forbinder tre store værelser, et bryggers med teknikskab og det ene af husets to badeværelser. Fra gangen har du mulighed for at lukke af til resten af huset og dermed skabe en separat børne- eller teenageafdeling uden forstyrrelser.

Gangen åbner op til et rummeligt køkken/alrum med god plads til den store familie. Køkkenet er udstyret med et ovenlysvindue med regnsensor, og i forlængelse af køkken/alrummet ligger stuen. Begge rum har store vinduespartier, der sikrer et behageligt og naturligt lys i hele huset. Fra køkken/alrummet er der også adgang til et soveværelse med eget badeværelse.

Fra køkken/alrum og stue kan du træde ud på en rummelig overdækket terrasse, der vender mod syd og er udstyret med indbyggede spotlys. Udover dette har huset en dobbelt carport med plads til to biler samt integreret redskabsrum. I carporten er der yderligere installeret ladestander til elbil.

Kvaliteten er i højsædet

Huset er opført med ensidigt taghældning med brændt tagpap. Der er belægning omkring husets øst-, syd- og vestlige side, mens den overdækkede terrasse, carport og depot er beklædt med Termofyr i lister. På carportens tag er der monteret et 5 kW solcelleanlæg, som suppleres af en batteriløsning, der er placeret i husets rummelige depot.

Med et luft-til-vand pumpeanlæg bliver huset opvarmet med gulvvarme. I køkken/alrum, værelser og stue er der lagt laminatgulv, som er yderst vedligeholdelsesvenligt og slidstærkt, hvilket passer perfekt til en aktiv børnefamilie med husdyr.

Snejbjerg – et område med mange attraktioner

Huset er beliggende i Snejbjerg, som udgør den vestlige bydel i Herning. Kvarteret imødekommer de fleste familiers behov, da der er kort afstand til diverse faciliteter såsom indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport. Derudover er der også nem adgang til naturskønne områder, der beriger oplevelsen af området.

Kontant pris

4.345.000 kr.

Type

Vinkelhus

Boligareal

190 m²

Åbent hus

Åbent efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Helstrupbakken 41, Snejbjerg

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon