Book møde

Bestil katalog

Havholmgårdsvej 1-V, 4050 Skibby

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Er du interesseret? Så kontakt Joakim Østergård her

Vinkelhus på 170 m2 med god værelsesplads - Endnu ikke opført

Vores projekthus* på Havholmgårdsvej er et vinkelhus med 4 værelser, inkl. soveværelse, og der er derfor god værelsesplads. Huset er endnu ikke opført, og det betyder, at du kan være med til at bestemme, hvilke materialer der skal være i huset.

Velindrettet hus med god værelsesplads

Huset er bl.a. velegnet til børnefamilier, da der er tre næsten lige store værelser samt et soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse. Husets centrale rum er køkken-alrummet, hvor der er tre terrassedøre, og fra en af dem er der udgang til en overdækket terrasse. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse til stuen, hvor der også er en terrassedør. Derudover har huset endnu et badeværelse, et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, en carport samt et depot indendørs og udendørs.

Opfylder skrappeste krav til indeklima og energiforbrug

Huset har, ligesom alle vores huse, energimærket A2020, og det lever dermed op til de skrappeste krav til indeklima og energiforbrug. Inkluderet i prisen er frit valg mellem luft til luft varmepumpe med komfortvarme under klinkerne eller en luft til vand varmepumpe med gulvvarme i hele huset. Standard er også bl.a. et 2kW solcelleanlæg, Velfac trelagsvinduer og -døre samt mekanisk ventilationsanlæg.

Skibby – naturskønt område med mange faciliteter

Huset opføres i en større udstykning direkte ved bygrænsen til Skibby, hvor flere individuelle villaer er under opførelse. Placeringen er perfekt for dig, der er glad for naturen, da der er flere naturskønne områder, bl.a. er der kun 1,5 km til den naturskønne Selsø, der er forbundet med Roskilde Fjord. Der er samtidig kort afstand til skoler, institutioner, indkøb, offentlig transport m.v., og den nye Kronprinsesse Mary bro gør i øvrigt transporttiden til København endnu kortere (ca. 45 min.).

*Huset er endnu ikke opført.

Kontant pris

4.595.000

Type

Vinkelhus

Boligareal

170 m²

Åbent hus

Efter aftale

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Havholmgårdsvej 1-V, 4050 Skibby

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon