FIND DIT KLIMAHUS

VÆLG ET ARKITEKTTEGNET HUS
OG GØR DET PERSONLIGT
Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE

HUSTYPER

Vælg din hustype og se plantegninger, billeder og skitser af dit potentielle drømmehus. Vi bygger 7 forskellige hustyper, som dækker behovet hos de fleste nybyggere. Hos Klimahuse bygger vi kun lavenergihuse, så du får et fremtidssikret byggeri, der sparer dig penge og skåner miljøet.

Når du køber et Klimahus,
får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen
LÆS MERE
Vinkelhus

VINKELHUSE

Længehus

LÆNGEHUSE

H-hus

H-HUSE

Bokshus

BOKSHUSE

Dobbelthus

DOBBELT & RÆKKEHUSE

2-planshus

2-PLANSHUSE

Små paraceller

SMÅ PARACELLER

Find din favorit blandt de arkitekttegnede klimahuse

Til din inspiration har vores arkitekter tegnet en række hustyper, som er forskellige i form og størrelse, og som alle bygger på vores store erfaring med at udvikle og opføre energi- og miljørigtige villaer og rækkehuse.

Find din hustype blandt de arkitekttegnede klimahuse – så kan vi i fællesskab tilrette tegningerne og skabe dit personlige drømmehus. Hos Klimahuse får du unikke muligheder – og sikkerhed for et gennemtænkt byggeri.    Få vores katalog tilsendt

    Få tilsendt vores katalog og få mere inspiration til, hvordan dit miljøvenlige vinkelhus kan se ud. Du kan også blive klogere på vores klimarigtige løsninger, og hvordan vi i samarbejde med dig skaber et miljørigtigt vinkelhus, der kan holde i 100 år.