Book møde

Bestil katalog

Vinkelhus

Det er nemt at genkende et vinkelhus. Huset består nemlig af to rektangler, der, når de er sat sammen, skaber en vinkel. Vinkelhuset er især populært, fordi vinklen naturligt lægger op til en stor terrasse i vinklen. De spændende vinkler åbner samtidig for en kreativ og anderledes indretning i et hus, der for alvor kan opfylde hele familiens behov.

Fordele ved et vinkelhus

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Byg vinkelhus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et vinkelhus med lavenergiløsninger. Rent faktisk får du kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen. Taget er f.eks. med til at give dit hus et helt unikt udseende. Hos os kan du uden ekstra omkostninger frit vælge mellem fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag. Vælg f.eks. et tag med ensidig taghældning, hvis du vil give huset et mere moderne look, mens et saddeltag giver huset et mere traditionelt udseende. Uanset, hvilken tagtype du vælger får du som standard installeret et solcelleanlæg på taget. Over et år dækker anlægget en stor del af dit hus’ energiforbrug. Huset er samtidig opvarmet og ventileret af et mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset. Alle vores vinkelhuse opføres efter de nyeste teknikker, hvor vi særligt er opmærksomme på ventilation af ydervægge og loftrum samt udtørring af hele huset. Det sikrer huset mod råd og svamp.

Mange indretningsmuligheder i et vinkelhus

Et vinkelhus er en oplagt hustype til dig, der værdsætter udendørsarealer og gerne vil have, at din terrasse får en central placering. Husets vinkel skaber en naturlig hyggekrog i læ, hvor man kan sidde og nyde solen. Køkken-alrummet er vinkelhusets pulserende omdrejningspunkt. Køkken-alrummet er et stort og lyst rum, der danner en naturlig ramme om familiens fælles aktiviteter – både i hverdagen og til de mere festlige stunder. Når du bygger med Klimahuse er alt inventaret til køkken-alrummet, entré, bad, bryggers  og værelser fra HTH. Helt konkret får du inkluderet i prisen 1.000 kr. pr. m2-bolig til indkøb af inventar hos HTH.

I vinkelhuse får du generelt lyse og store fællesarealer. Stuen kan placeres som en selvstændig afdeling eller integreres direkte med køkken-alrummet, og fra stuen og køkken-alrummet er det oplagt at lave udgang til en overdækket terrasse, hvilket skaber en dejlig sammenhæng mellem de indendørs og de udendørs arealer. I et vinkelhus kan du skabe en separat voksenafdeling med eget bad og eventuelt walk-in closet. De øvrige værelser kan enten placeres som en samlet separat afdeling eller som spredte, private rum, der er koblet på køkken-alrummet.

Forskellige plantegninger til dine behov

Hos Klimahuse har vi forskellige planløsninger til dit vinkelhus. Der er f.eks. forskellige muligheder for, hvor vinklen på dit hus skal være, hvordan huset skal opdeles og hvor mange og hvor store rum huset skal have. Hvordan netop dit hus skal se ud, er det kun din fantasi, der sætter grænserne for. Fælles for alle vores vinkelhuse er dog, at du får kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen.  

I et Klimahus får du de bedste materialer

Hvor kan jeg placere et vinkelhus?

Du kan placere vinkelhuse på stort set alle byggegrunde, men har du forelsket dig i en lang og smal grund, er det især oplagt at bygge et vinkelhus. Med et vinkelhus kan du nemlig udnytte den lange og smalle grund optimalt, og du behøver ikke at gå på kompromis med hverken have eller terrasse. Som en ekstra bonus kan du placere huset, så du kan nyde godt af solens stråler både morgen og aften.

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Kom godt fra start

Tilretning af tegninger. Inde og ude

Materialevalg. Ude og inde

Udtrykket. Inventar, belysning og sanitet

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Byggeriet gennemgås. Nøglerne overdrages

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

KLIMA-V 161a

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon