Book møde

Bestil katalog

Længehuse

Et længehus er et aflangt og fleksibelt hus, og det er nok den hustype, der har den mest enkle konstruktion. På grund af husets form får du nogle regulære rum, der er nemme at indrette. Længehuset giver derfor mulighed for at opfylde mange forskellige behov og er velegnet til både små og store familier.

Fordele ved et længehus

Når du køber et Klimahus, får du kvalitetsløsninger
for 300.000 kr.
inkluderet i prisen

Klima-L 130

klima-l-130a

klima-l-130b

KLIMA-L 130c

KLIMA-L 130e

KLIMA-L 130F

Byg længehus med lavenergiløsninger

Når du bygger med Klimahuse, får du et længehus med lavenergiløsninger. Helt konkret er der, når du bygger med os, kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen. Et længehus er især et oplagt valg for dig, der gerne vil have et hus, hvor funktionalitet og økonomi går hånd i hånd. Husets enkle konstruktion uden vinkler gør, at det er billigere at opføre end andre hustyper. Et længehus fra Klimahuse er et lavenergihus, hvor du sparer penge samtidig med, at du passer på miljøet. Alle Klimahuse opføres efter de nyeste teknikker, og vi er især opmærksomme på ventilation af ydervægge og loftrum samt udtørring af hele huset. Standard i alle vores huse er f.eks. et solcelleanlæg, der dækker en stor del af dit samlede energiforbrug, og et mekanisk ventilationsanlæg med kølefunktion, der sørger for et perfekt indeklima.

Længehus – et hus med et centralt køkken-alrum og godt lysindfald

I et længehus får du et stort og centralt køkken-alrum – og du kan vælge en klar opdeling mellem børnenes værelser og soveværelset. Den separate voksenafdeling kan indrettes med eget bad og walk-in closet efter ønske. Placeringen af de øvrige værelser kan variere fra en separat afdeling med eget badeværelse til en mere flydende overgang mellem fællesrum og værelser. I et længehus fra Klimahuse kan du samtidig se frem til et hus med et godt lysindfald. Alle vinduer og døre er nemlig lavenergi fra VELFAC. De er lavet med smalle rammer, og det betyder, at der er mere glas og dermed mere lysindfald. Det øgede lysindfald bidrager samtidig til et lavere varme- og el-forbrug.

Planløsninger uden spildplads

Hos Klimahuse har vi forskellige planløsninger til dit længehus. Fælles for alle planløsningerne er, at de er skabt, så hver eneste kvadratmeter er udnyttet til fulde. Når du køber et længehus med os, får du samtidig kvalitetsløsninger for 300.000 kr. inkluderet i prisen.

I et Klimahus får du de bedste materialer

Hvor kan jeg placere et længehus?

Et længehus kan placeres på stort set alle byggegrunde, men er din grund smal, er det en særlig god idé at overveje at bygge et længehus. Det er f.eks. oplagt at placere længehuset i den ene side af grunden, så der også er rigeligt med plads til terrasse og en dejlig have. Længehuset kan vendes og spejles, så du opnår det bedst mulige lysindfald og de bedste terrasser til både sol og privatliv.

Vi sørger for en tryg byggeproces fra start til slut

Kom godt fra start

Tilretning af tegninger. Inde og ude

Materialevalg. Ude og inde

Udtrykket. Inventar, belysning og sanitet

Aftale underskrevet. Byggeprocessen starter

Byggeriet gennemgås. Nøglerne overdrages

6 fordele ved at købe et Klimahus

Energi og opvarmning

Et Klimahus er en god investering, også på den lange bane, og her har energiforbruget en stor andel. Huset er opvarmet og ventileret af ventilationsanlægget, der bruger strøm fra de solceller, som følger med huset.

Lavenergihuse med energimærke A2020

Når du bygger hus med os, sørger vi for, at du får en tryg proces fra start til slut.

Du får:

Læs de andre fordele i vores brochure

Se vores katalog og bliv inspireret

Vil du gerne have inspiration til, hvordan dit nye, miljøvenlige drømmehus kan se ud? Så tag et kig i vores katalog. Du kan blandt andet blive klogere på vores hustyper, hvordan vi sammen med dig skaber et miljørigtigt alternativ samt se en masse billeder fra vores tidligere byggeprojekter. Og så får du selvfølgelig også mere viden om, hvem vi er.

Bestil vores katalog her og få en online udgave leveret direkte i din indbakke.

Book et møde om

Klima-L 130

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Navn
email
telefon